Skip to main content

Silent Disco, hoe werkt het?

Alleen bij ons krijg je gratis 2 zenders en extra headsets!

Wij leggen jou graag stap voor stap uit hoe jij bij ons een Silent Disco kunt huren! Wij zorgen ervoor dat er niks ontbreekt.

Ik kan niet wachten!

Stap 1: Aanvraag Stille Willy's

Wij reageren vrijwel gelijk! Stille Willy’s is jullie flexibele Silent Disco partner. Willen jullie een last minute boeking doen? Zijn er onduidelijkheden over de aansluitingen? Wij staan altijd voor jullie klaar en zorgen voor een plug & play service. Bel, app of mail ons gerust!

Stap 2: Ophalen of bezorgen?

We bieden 3 verschillende manieren om een Silent Disco te organiseren! Lekker achterover leunen? Maak dan gebruik van onze bezorg- en installatieservice. Iets minder budget? Kom dan de Stille Willy's bij ons ophalen. Wij zullen jou alles uitleggen! Daarnaast is er nog de optie om de set te laten bezorgen per post.

Stap 3: Alles wordt geregeld!

Wij leggen altijd persoonlijk uit hoe je de set moet installeren. Indien nodig kunnen we nog een handleiding mee geven. Je krijgt van ons alles wat je nodig hebt! (zenders, kabels, aansluitingen voor telefoon, pc en of dj booth en koptelefoons). Bel ons gerust op als je hulp nodig hebt met installeren. De Silent Disco kan beginnen.

Gebaseerd op 105 recensies
Maartje L
Maartje L
2021-05-06
Goeie koptelefoons met twee zenders voor een goeie prijs! Goeie communicatie met de verhuurder en flexibel met ophalen en terugbrengen. Top!
Ben Kim
Ben Kim
2021-05-05
Goede kwaliteit koptelefoons en zenders en snelle communicatie. We moesten zelf de koptelefoons ophalen en terugbrengen, maar ze waren zeer flexibel in de tijden dus geen probleem!
Eva Ehrlich
Eva Ehrlich
2021-05-04
Goeie en snelle service en een hele leuke avond gehad!!
Eva Mier
Eva Mier
2021-05-03
Superleuk! Mooie koptelefoons, goede kwaliteit. Prima service!
HB Tube
HB Tube
2021-04-28
Een supergoede service! Snel met bezorgen, ze denken met je mee en alles werkt goed!
Falon Tholen
Falon Tholen
2021-04-14
dayla koning
dayla koning
2021-04-11
jaimy hendrickx
jaimy hendrickx
2021-04-01
Even weer het festival gevoel! Comfortabele koptelefoons, geweldig geluid en heerlijk gedanst (zonder de buren tot last te zijn) Ook de service is top. Je krijgt snel een reactie op je bericht en lastminute huren is geen enkel probleem.
Sjonaira Pinas
Sjonaira Pinas
2021-03-31
Chaneequa Leunie
Chaneequa Leunie
2021-03-30
Super gegaan. Goeie communicatie, snelle antwoorden. Toen we de doos open deden waren we leuke verassingen (bv: aansluiting voor iPhone op de aux) kregen 3 zenders er bij wat je meestal bij andere moet betalen. De verzending ging vlekkeloos. Super zeker een aanrader!!

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

Het is onze missie om voor 100% klanttevredenheid te gaan. Dit proberen wij te bereiken door een flexibele en betrouwbare partner te zijn voor de beste prijs!

Onze Silent Disco hoofdtelefoons prijzen

1 t/m 10 headsets

€35

/aanbieding

Exclusief BTW

11 t/m 15 headsets

€45

/eenmalig

Exclusief BTW

16 t/m 49 headsets

€3

/per headset

Exclusief BTW

50 t/m 99 headsets

€2,75

/per headset

Exclusief BTW

Vanaf 100 headsets

€2,50

/per headset

Exclusief BTW

Zakelijke aanvraag?

Offerte

/op maat gemaakt

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een Silent Disco zonder overlast

Het grote voordeel van de silent disco is dat je minder geluidsoverlast hebt. Heb jij een feestje op een boot, in de achtertuin of in de woonkamer? Het kan allemaal  met behulp van onze Stille Willy’s. Dankzij de silent disco wordt jouw feestje niet gehinderd door een boze buurman of buurvrouw. Zo zorg je er ook voor dat jouw silent disco feestje langer door kan gaan.

Silent disco tot diep in de nacht

Onze standaard zenders moeten constant worden voorzien van stroom. Mocht je geen stroomvoorziening hebben, dan kunnen we een accu meeleveren. Eventueel hebben we portable zenders op AA batterijen. Informeer naar de mogelijkheden!

Haal jouw silent disco set op in Diemen of Duivendrecht!

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom proberen wij voor het ophalen en terugbrengen altijd te schikken naar jouw agenda! Je kunt de silent disco headphones gratis ophalen op twee verschillende locaties, namelijk in Duivendrecht of in Diemen.

Wij vragen geen borg!

Wij vragen geen borg voor het huren van de koptelefoons, wel vragen wij jou om een huurovereenkomst te ondertekenen. Op deze huurovereenkomst staat alle informatie beschreven omtrent diefstal en schade.

Vraag maar raak!

Antwoorden op jouw vragen

Hoe gaat alles in zijn werking?

De Silent Disco set die Stille Willy’s levert is compleet. De set bestaat uit het aantal benodigde koptelefoons, 3 zenders (kleur rood, groen, blauw) en alle benodigde kabels zoals aansluitingen voor eventueel je eigen telefoon, pc of DJ booth. Kom de set zelf ophalen of laat hem bezorgen en installeren voor €25 excl btw. De 3 zenders moeten worden voorzien van stroom. Indien je geen stroomvoorziening hebt kan je bij ons een accu huren voor €15 excl btw.

Wat wordt er bedoeld met het all-in pakket?

Bij de keuze van een all-in pakket komen wij de Silent Disco set bezorgen, installeren en weer ophalen. De kosten hiervoor bedragen €25 excl btw.

Wat zijn de kosten?

Standaard leveren we 2 gratis zenders. Je huurt een 3e zender bij voor 10 euro. Hieronder een overzicht van de prijzen exclusief btw.

 • Huidige actie: max 10 headphones voor €35,00
 • 11-15 headphones – €45,00
 • 16-49 headphones – €3,00 per headphone
 • 50-99 headphones – €2,75 per headphone
 • 100+ headphones – €2,50 per headphone
 • Persoonlijke bezorg- en installatiekosten – €25
 • Bezorging per post – €16,50 incl. retourformulier
 • Accu voor stroomvoorziening – €15
 • Portable zender op AA batterijen – €5
 • Disco lamp – €10

Hoe installeer ik de silent disco set en is dit lastig?

Installatie is eenvoudig. Als je het all-in pakket kiest installeren wij de set voor jou of laten we zien hoe dit werkt. Als je de set komt ophalen geven we ook een korte uitleg. Bij elk pakket zit tevens een handleiding.

De zender zet je aan en koppel je via een aux of tulp kabel aan een telefoon, pc of dj booth. Vervolgens zet je de koptelefoon aan en kies je het kanaal dat je wilt luisteren!

Hoe lang gaan de koptelefoons mee?

De koptelefoons worden volledig opgeladen voordat we ze verhuren. Ze gaan vervolgens 8 tot 10 uur mee

Verzenden jullie ook naar Belgie?

Wij versturen tegenwoordig ook Silent disco sets per post naar Belgie! De werking hiervan is als volgt:

 1. Geef bij je aanvraag aan dat je de Silent disco set wilt laten bezorgen per post.
 2. Wij nemen contact met je op waarbij we adresgegevens opvragen.
 3. We sturen een factuur naar je op.
 4. Als de betaling tijdig is voldaan gaat het pakket 5 dagen van tevoren naar je op de post zodat je de set tijdig ontvangt. Je ontvangt het PostNL tracking nr.
 5. Na je feestje kan je de set weer aanbieden bij een PostNL punt bij jou in de buurt door middel van het retourformulier dat we meeleveren.
 6. De kosten voor heen en retourzending bedragen totaal 19,96 euro incl btw.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Vraag vrijblijvend informatie op over onze Silent Disco's

Bij Stille Willy's krijg je bij elke aanvraag 2 gratis zenders. Bestel je meer dan 30 headphones? Dan krijg je 3 gratis zenders!

  Reactie binnen 2 uur!

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Appen?